Nieuwe Desinfectie Technologie in het ziekenhuis

 

Ziekenhuisinfecties ( H.A.I.’s), onder andere veroorzaakt door M.R.S.A., M.E.R.S. , C.diff en C.R.E., vormen een snel groeiend wereldwijd probleem. De Xenex’s Full Spectrum™ pulsed Xenon UV robots zijn een bewezen en ultra snelle oplossing om deze dodelijke micro organismen te vernietigen vóórdat deze een bedreiging vormen voor patiënten en ziekenhuismedewerkers.

 

De Xenex robot kan kamerdesinfectie naar een, tot op heden, onbereikbaar niveau brengen. Het unieke, door de robot geproduceerde UV-C licht, vernietigt virussen, bacteriën en sporen op zeer eenvoudige en snelle wijze. Recent zijn er meerdere peer-reviewed studies gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften (American Journal of Infection Control (AJIC), Journal of Infection Prevention, Infection Control & Hospital Epidemiology (ICHE) en BMC Infectious Diseases ). In deze studies worden dalingen gerapporteerd van de door C.diff, MRSA en andere M.D.R.O. veroorzaakte infecties, als gevolg van de inzet van der Xenex robots, van meer dan 50%.

 

Product Specificaties

 

Uitsluitend het gepatenteerde pulserend Xenon UV-C (PX UV-C) genereert licht dat het gehele lichtspectrum (van 200 tot 300 nm) omvat, waarin micro-organismen snel en adequaat worden geëlimineerd.

 

De Xenex robot is vanaf het allereerste design ontworpen met het oog op snelheid, effectiviteit en bedieningsgemak, waardoor deze door de schoonmaakdienst ingezet kan worden zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren.

 

Volgens de ziekenhuizen, die deze robots inzetten, kunnen met ultra korte desinfectie cycli ( van 5 minuten voor een C.diff tot 90 seconden voor andere pathogenen), tussen de 30 en 62 kamers per dag gedesinfecteerd worden. Dat kunnen patiëntenkamers zijn, maar natuurlijk ook operatiekamers, ICU’s, Spoedeisende Hulp, onderzoeksruimtes, technische ruimtes, en openbare ruimtes.

 

Service & Ondersteuning

 

Door middel een gedegen en intense implementatie, helpen wij u de Xenex PX UV-C Robot optimaal in te zetten en te houden bij de infectiebestrijding en -preventie in uw instelling.

 

Garantie & Onderhoud

 

De garantie en het onderhoud op de Xenex PX UV-C robot garanderen u dat uw Xenex PX UV-c robot altijd volledig operationeel is.

 

Bewezen Technologie

 

De werking van PX UV-C is reeds in vele wetenschappelijke studies alsmede in praktijksituaties aangetoond Binnen korte tijd na de introductie zijn er al bijna 450 ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen die de robots succesvol in gebruik hebben genomen.

 

Kijk ook op: www.xenex.com

RevDesinfectie Robots

Grotebrugse Grintweg 161B

4005 AE TIEL

T +31 (0) 85 - 077 3601

E. info@revdesinfectierobots.nl